TEORI SASTRA

Ieu buku mangrupi karya ilmiah ngeunaan Teori Sastra. Eusina ngabahas perkawis teori, palapon, acuan ilmiah dina karya sastra sareng wangenan sastra nu elementer. Dideudeul ku conto-conto karya. Basa nu dianggona tangtos basa Sunda.

 

Kanggo para mahasiswa Jurusan Sunda UPI sareng UNPAD mah, kalintang peryogina kagungan ieu buku. Kanggo para guru sami keneh, pon kitu para panalungtik sastra sareng praktisi atanapi nu peryogi.

 

Buku ieu aya di Jurusan Sunda UPI di Gd. FPBS Lt. 2. Mangga tepangan wae TU Jurusan. Pangaosna mung 30 rebu rupia.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: