PATREM 1

Tepung Lawung Patrem 050311

Kaping 050311, di bumi Bu Naneng Daningsih (istrina Pa Saini KM), parantos dilaksanakeun tepung lawung PATREM. Eta kagiatan patalina sareng:

1. Pertanggungjawaban pangurus heubeul 2008-2010 nu dipupuhuan ku Bu Aam Amilia.

2. Pengukuhan pangurus anyar 2010-2012 nu dipupuhuan ku Bu Yooke Tjuparmah.

3. Silaturrahiim anggota.

Dina eta kagiatan sumping Bu Popong Otje Djundjunan, salaku Dewan Pembina PATREM. Pinisepuh pangarang wanoja Sunda nu oge pupuhu manten PATREM, nu sumping nya eta: Bu Tini Kartini sareng Bu Ami Raksanagara. Pangurus senior: Bu Hana Rohana oge sumping.

Hanjakal nu ngorana teu araya, mung aya Chye, Bu Nunuy Nurjanah, sareng Nunung Saadah, pangarang wanoja ngora ti Purwakarta.*

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: