LIR CAHYA NYOROT EUNTEUNG

Para Wargi, ieu salah sawios buku nu dieditoran Pa Ano Karsana (Dosen & panyajak Sunda) sareng sim kuring.

 

Ieu buku mangrupi kempelan karya (cipta sastra) warga Jurusan Pendidikan B. Sunda UPI ti kawit entragan ka-1 (1957) dugi ka entragan salajengna (2004). Ngamuat 180 karya ti 53 pangarang. Ieu buku kandelna 751 kaca.

 

Nu palay uninga sareng kagungan, mangga ka Jurusan Sunda UPI bae. Waktos eta mah pangaosna 75 rebu rupia. Pangaos nu mirah upami dibandingkeun sareng ajenna, InsyaAlloh.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: