CHYE? SAHA CHYE???

Mengenal Chye lebih jauh…

10 comments on “CHYE? SAHA CHYE???

  • ka mana wae nya? pami kamari2 mah oleng pangantenan teh ka Cipanas, ayeuna mah cekap ngehephep we di saung batur, ngontrak di Ciranjang =D
    Teteh ayeuna nju nyarungsum naon? da saemut Kad mah, teteh teh tara lesot tina karya

    • Teteh ping 7 Desember tb 19.00 bade aya konser musikalisasi puisi. Cobi buka posterna dina laman karya dina ieu blog, judulna KONSER & LAUNCHING ALBUM MUSIKALISASI SAJAK CHYE RETTY ISNENDES. Sumping nya ka Bandung, cd-na tiasa jtn bahan ajar.

  • Tinggalkan Balasan

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    Logo WordPress.com

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Gambar Twitter

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Foto Facebook

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Foto Google+

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s

    %d blogger menyukai ini: