KIDANG KAWISAYA

Kidang Kawisaya teh judul buku kumpulan sajak Chye Retty Isnendes.

Identitas Buku

Judul: Kidang Kawisaya

Penerbit: Girimukti Pasaka-Jakarta

Taun terbit: 1999

Lukisan Cover: Nana Banna

Hadiah: RANCAGE Taun 2000 ti Yayasan Kebudayaan RANCAGE nu

dipokalan ku Bapa H. Ajip Rosidi.

Dina ieu buku dikumpulkeun sajak-sajak Chye Retty Isnendes dina jeda waktu 1993-1998. Jumlah sajakna aya 102 sajak (101 sajak asli beunang Chye jeung hiji (1) sajak beunang narjamahkun nu Federico Garcia Lorca, panyajak Spanyol nu kakoncara).

Sajak-sajakna dikumpulkeun dina opat episode, nyaeta:

  1. Siluet
  2. Cinta Kuring
  3. Impresi Bulan
  4. Kingkilaban Indonesia

Buku Kidang Kawisaya dipanganteuran ku Dodong Djiwapradja, alm. sastrawan sakaligus ahli hukum di Indonesia.

Ieu buku diterbitkeun deui ku Girimukti Pasaka taun 2012 mung foto dina sampul pengkerna janten teu aya, lantaran digentos ku katerangan ngeunaan sim kuring baheula.

Para wargi nu milari ieu buku tiasa ka Gramed, Pustaka Jaya, atanapi penerbit Kiblat Buku Utama.

Cover payun

3 comments on “KIDANG KAWISAYA

  • Tinggalkan Balasan

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    Logo WordPress.com

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Gambar Twitter

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Foto Facebook

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Foto Google+

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s

    %d blogger menyukai ini: